woensdag 2 februari 2011

Retinol

Wat doet Retinol precies voor je huid? Daar ben ik erg benieuwd naar.Retinol of te wel vitamine A. Deze vitamine helpt om extra collageen aan de huid toe te voegen. Als je huid droog wordt en extra gevoelig voor zonlicht, zou een creme met Retinol kunnen helpen. Ik wil het graag gaan proberen, en ben op zoek gegaan naar cremes met de toevoeging van vitamine A of Retinol.
3-86-62-49
L'Oreal REVITALIFT dagcreme
Na 8 dagen een stevigere huid, binnen 4 weken minder rimpels.Vanaf het eerste gebruik maakt
Revitalift de huid glad en strak; een diepe werking op rimpels dankzij Pro-Retinol A en een verstevigende werking dankzij Par-Elastyl. Beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van dagelijkse UV-straling en helpt daarmee nieuwe rimpels tegen te gaan.
Product-1016653 
ROC, deze creme is voor dag en nacht. Dus voordelig.
  • Retinol, vitamine A in zijn zuivere en stabiele vorm, stimuleert de cellulaire vernieuwing en de aanmaak van collageen- en elastine-vezels.
  • Vitamine C, de pure en stabiele vorm in een hoge concentratie, gecombineerd met Retinol, helpt de aanmaak van collageen te intensiveren en versterkt de anti-rimpel-werking. Vitamine C reguleert tevens de productie van melanine, waardoor de teint gelijkmatiger en stralender wordt.
  • Vitamine E beschikt over een dubbele efficiëntie:
    • Anti-radicale werking voor bescherming.
    • Versterkt de celmembranen en houdt het hydratatie niveau van de huid op peil.
Ik ga het proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten